home

portfolio

CONTACT

about

press & PRAISE

blog

for those who believe in timeless romance &
the beauty in simplicity

privacy
verklaring

privacy
statement

Anouschka Rokebrand Photography, gevestigd aan Isabellaland 1846
2591 ES Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.anouschkarokebrand.com 
Isabellaland 1846
2591 ES Den Haag 

Anouschka Rokebrand is de Functionaris Gegevensbescherming van Anouschka Rokebrand Photography 
Zij is te bereiken via anouschka@anouschkarokebrand.com

Persoonsgegevens die wij verwerken
Anouschka Rokebrand Photography verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Foto's

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via anouschka@anouschkarokebrand.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Anouschka Rokebrand Photography verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling 
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij je af te leveren en om de fotografie opdracht uit te kunnen voeren
- Anouschka Rokebrand Photography verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Geautomatiseerde besluitvorming
Anouschka Rokebrand Photography neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Anouschka Rokebrand Photography bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorie├źn van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > 7 jaar > wettelijke verplichting                         
Adres > 7 jaar > wettelijke verplichting
Telefoonnummer > 7 jaar > wettelijke verplichting
Email adres > 7 jaar > wettelijke verplichting
Foto's > 10 jaar > cloudopslag                

                         
Delen van persoonsgegevens met derden
Anouschka Rokebrand Photography verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Anouschka Rokebrand Photography blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Anouschka Rokebrand Photography gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Anouschka Rokebrand Photography en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar anouschka@anouschkarokebrand.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Anouschka Rokebrand Photography wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Anouschka Rokebrand Photography neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via anouschka@anouschkarokebrand.com

Anouschka Rokebrand Photography, located at Isabellaland 1846, 2591 ES The Hague, Netherlands, is responsible for the processing of personal data as displayed in this privacy statement. 

Contact details:
http://www.anouschkarokebrand.com 
Isabellaland 1846
2591 ES Den Haag 

Anouschka Rokebrand is the Officer Data Protection of Anouschka Rokebrand Photography. You can reach her at anouschka@anouschkarokebrand.com

Personal data that we process:
Anouschka Rokebrand Photography processes your personal data when you use our services and/or provide us with your personal data. 

These are the data we process:
First and last name
Address details
Phone number
Email address
Images

Special and/or sensitive personal data we process:
Our website and/or service does not have the intention of collecting data of website visitors who are younger than 16 years of age. Unless they have permission from a parent or guardian. We cannot check if a visitor is younger than 16 years of age. We encourage parents to be involved in the online activities of their children, to prevent data about children to be collected without this parental permission. If you are convinced that we collected personal data of a minor without parental permission, please contact us at anouschka@anouschkarokebrand.com and we will delete this information.

The purpose and on what basis we process personal data:
Anouschka Rokebrand Photography processes your personal data for following purposes:
To handle your payment
To be able to call or email you if this is necessary to perform our services 
To deliver products or services and to perform the photography assignment
Anouschka Rokebrand Photography processes personal data as well if we are legally obligated to do so, like data that we need to file our taxes

Automated decision making:
Anouschka Rokebrand Photography does not make any decisions based on automated processing that can have consequences for people. 

How long we save personal data:
Anouschka Rokebrand Photography does not save your personal data for longer than is strictly necessary to realise the goals for which your data is collected. We maintain the following retention periods for the following categories of personal data:
Personal data > 7 years > legal obligation
Address > 7 years > legal obligation
Phone number > 7 years > legal obligation
Email address > 7 years > legal obligation 
Images > 10 years > cloud storage              

Sharing personal data with third parties:      
Anouschka Rokebrand Photography does not sell your personal details to third parties and will only provide these details in case this is essential for the execution of our agreement or to fulfil a legal obligation. We conclude a processor agreement with companies that process your data on our behalf to ensure the same level of security and confidentiality of your data. Anouschka Rokebrand Photography remains responsible for these processing operations.    

Cookies, or similar techniques, that we use:
Anouschka Rokebrand Photography does not use cookies or similar techniques.            

View, modify or delete data:
You have the right to view, correct or delete your personal data. You also have the right to withdraw your consent to the data processing or to object to the processing of your personal data by Anouschka Rokebrand Photography and you have the right to data portability.

This means that you can submit a request to us to send the personal data that we have about you in a computer file to you or another organization mentioned by you.

You can send a request for access, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for cancellation of your consent or objection to the processing of your personal data to anouschka@anouschkarokebrand.com.

To ensure that the request for access has been made by you, we ask you to send a copy of your ID with the request. Make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black in this copy. This is to protect your privacy. We will respond to your request as soon as possible, but within four weeks.

Anouschka Rokebrand Photography would also like to point out that you have the opportunity to file a complaint with the national supervisory authority, the Dutch Data Protection Authority. This can be done via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

How we protect personal data:
Anouschka Rokebrand Photography takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent misuse, loss, unauthorized access, unwanted disclosure and unauthorized modification. If you feel that your data is not properly secured or there are indications of abuse, please contact our customer service or via anouschka@anouschkarokebrand.com


@anouschkarokebrand