PHOTOGRAPHY

New workshop dates: bruidsfotografie workshop

Announcing our new workshop date and since the workshop will be in Dutch, the post will be in Dutch aswell :)

We gaan weer een bruidsfotografie workshop geven! De tweede en tevens laatste dit jaar (we geven niet meer dan 2 workshops per jaar) zal plaatsvinden op 13 en 14 oktober aanstaande. Twee data? Jazeker, het wordt dit keer een 2-daagse workshop. De dag ging de vorige keer zo snel dat we zeker willen weten in alle rust te kunnen delen wat we op het programma hebben staan :)
Dag 1 zal plaatsvinden op het schitterende Landgoed Te Werve in Rijswijk waar we ook een prachtige gestylede shoot gaan doen (wederom gestyled door Holly Marder van Avenue Lifestyle), dag 2 zal plaatsvinden in onze studio in Boskoop. Beide locaties zijn makkelijk bereikbaar en hebben gratis parkeergelegenheid.

Wat kun je zoal aan informatie verwachten van ons deze dagen?

  • hoe we zijn gestart
  • onze werkwijze (inclusief workflow en hoe we samen werken gedurende een trouwdag)
  • wat zit in onze tas en wat gebruiken we wanneer
  • het vinden en definieren van je eigen stijl (waar vind je inspiratie en hoe voorkom je een copycat te worden bijvoorbeeld)
  • netwerken en marketing
  • nabewerking van je beelden
  • hoe gaan we om met minder fotogenieke locaties
  • gastspreker Holly Marder: hoe kun je goed samenwerken met een styliste voor shoots
  • gastspreker Jo-Anne van trouwblog Wedspiration: wat zoeken trouwblogs voor publicaties

In de middag van dag 1 zullen we gaan fotograferen met een prachtige gestylede shoot met een echt bruidspaar en mooie styling en zullen wij laten zien hoe we styling fotograferen maar met name hoe we een koppel fotograferen. Waar letten we op qua licht, qua achtergronden en hoe krijgen we mensen ontspannen zodat ze ook ontspannen op de foto komen te staan. We nemen hier een paar uur de tijd voor zodat iedereen ook echt in alle rust de kans krijgt te fotograferen. Op dag 2 eindigen we met een uitgebreide Q&A zodat je al je vragen kunt stellen die je nog hebt aan het einde van de twee dagen :) De hierboven genoemde onderwerpen zullen over de 2 dagen worden verdeeld. De middag van dag 1 is uitsluitend fotograferen!
We verwachten wel dat je basiskennis hebt over je camera, we leggen dus niet uit wat iso, diafragma en sluitertijd is bijvoorbeeld ;)

We hebben waanzinnig fijne en goede leveranciers die meewerken aan de shoot en daar zijn we ze enorm dankbaar voor!
De investering voor de workshop is 600 euro inclusief BTW. Een uitgebreide, luxe lunch en hapjes en drankjes gedurende beide dagen zitten hier bij inbegrepen.
We hebben maximaal 10 plekken beschikbaar.

De foto’s die je zelf maakt, mag je gebruiken voor je portfolio (website, blog, social media). Onze vorige workshop is gepubliceerd op zowel Style me Pretty als op Bloved dus je gaat gegarandeerd met schitterend portfolio materiaal naar huis!

Een greep uit de reacties op onze vorige workshop:

“De workshop is voor mij echt een van de beste investeringen geweest die ik tot nu toe heb gemaakt. Ray & Anouschka zijn een geweldig team en dat zet zich ook tijdens deze workshop voort. Alles wat ik heb willen weten over het vak ‘bruidsfotografie’ kwam aan bod en Ray & Anouschka beantwoordden met liefde elke vraag die je had. De styling en het bruidspaar maakten de dag onvergetelijk en deze aspecten vormden een ideale combinatie om de kneepjes van het vak nog nét iets beter onder de knie te krijgen.
Ook na de workshop zijn Ray & Anouschka nog actief betrokken bij je werk en beantwoorden ze graag vragen en helpen ze bij onzekerheden. Een absolute aanrader dus!” Tirza, Selah Photography

“Een geweldig goed opgezette workshop! Anouschka en Ray hebben in 1 dag ontzettend veel goede en praktische informatie gegeven waarmee elke fotograaf, startend of verder gevorderd, door kan groeien. De samenwerking met goede leveranciers en een leuk bruidspaar zorgt ervoor dat je aan het eind van de dag met een geheugenkaart vol met ongetwijfeld prachtige foto’s naar huis gaat. Achteraf geven Anouschka en Ray nog volop tips en beantwoorden ze -indien nodig- alle vragen. In 1 woord: Super! Heel erg bedankt voor deze leuke, leerzame en inspirerende workshop!” Sylvie & Patrick, OX Fotografie

“Ik heb met grote interesse en heel veel plezier de workshop van Anouschka en Ray bijgewoond. Een ontzettend leerzame en gezellige dag met een klein groepje, waardoor het heel persoonlijk was. De gestylde shoot was een super! Prachtig gedecoreerde tafel door een geweldige styliste opgemaakt. Het bruidspaar was beeldig en erg mee werkend. Aan alle details was gedacht. Voor mij was de dag echt een verrijking en inspiratie op het gebied van bruidsfotografie.” Chantal, Kroonmoment Fotografie

“Ik vond deze workshop heel leerzaam, boven mijn verwachtingen. Wat ook opviel is dat de workshop zelfs eerder begint, met emails over dingen waarover je kan nadenken. En eindigt later met alle vragen die je kan mailen en waarop je een antwoord van Anouschka krijgt. Je voelt je goed verzorgd.” Anastasia, Fotosolo

Indien je je wilt inschrijven, kan dat door het sturen van een e-mail naar anouschka { at } anouschkarokebrand { dot } com, met in het onderwerp: inschrijving workshop.

"Let a horse whisper in your ear and breathe on your heart. You will never regret it."

@anouschkarokebrand