blog home

website photographers

website

for those who believe in timeless romance &
the beauty in simplicity

FOR BRIDES

Huwelijksbedankjes: guest blog internethuwelijk.nl

Huwelijksbedankjes die kunnen bijdragen aan mooie trouwfoto’s

Om de mooiste bruiloftsfoto’s te krijgen, kunnen jullie ook zelf een beetje helpen door de sfeer van jullie huwelijk tot een top niveau te brengen. Zorg voor een mooie locatie, aansluitende decoratie en leuke huwelijksbedankjes. Van wedding favours zullen de gasten helemaal verrast worden en komen er mooie emoties omhoog, zeker als deze huwelijksbedankjes een persoonlijke boodschap bevatten en qua design helemaal aansluiten bij jullie huwelijksthema. Het is een mooi aandenken aan jullie huwelijk en de bedankjes kunnen zo origineel, opvallend en creatief worden gemaakt als jullie maar wensen! 

Huwelijksbedankjes zijn de ideale manier om waardering te laten blijken voor de mensen die bij jullie grote dag aanwezig zijn geweest en jullie dag hierdoor nog leuker hebben gemaakt. Om het jullie helemaal gemakkelijk te maken, is er een Online Design Tool ontwikkelt, waarbij jullie zelf het bedankje kunnen opmaken. Download afbeeldingen van jullie computer, telefoon, Facebook of zelfs van Instagram! Kies vervolgens een mooie lettertype en bekijk de clipart database voor leuke plaatjes.

 

De leukste huwelijksbedankjes ideeën

In dit blog geven we twee voorbeelden van huwelijksbedankjes die kunnen bijdragen aan mooie en bijzondere huwelijksfoto’s. Dit zijn beide namelijk huwelijksbedankjes waarbij je iets leuks kan doen met alle gasten samen.

 

Love Sparklers

Wedding sparklers zijn leuk om weg te geven als bedankje alvorens de gasten vertrekken. Maar hoe leuk is het om met alle gasten tegelijk de sterretjes aan te steken voor een mooi special effect nog tijdens het huwelijksfeest zelf? Dit idee is zeker leuk als de avond is aangebroken, maar ook op klaarlichte dag geeft het net dat beetje extra. Het huwelijkskoppel telt af en iedereen steekt tegelijk de sterretjes aan! In de doorzichtige verpakking van de sparklers komt een kaartje welke jullie volledig naar wens kunnen opmaken. Plaats hier bijvoorbeeld ook instructies op voor wanneer de gasten de sterretjes mogen aansteken. Daarnaast kan het ook interessant zijn om leuke quotes aan het kaartje toe te voegen die passen bij de Sparklers zelf, bijvoorbeeld ‘Let Love Sparkle’. Bij dit bedankje kan worden gekozen uit een assortiment van 12 designs, of kunnen jullie uiteraard ook gebruik maken van de Online Design Tool.

Flowerbags

Ook de Flowerbags zijn huwelijksbedankjes die een leuk effect kunnen opleveren. In deze gepersonaliseerde Flowerbags zitten bloemzaadjes gemaakt van papier, in de vorm van kleurrijke bloemetjes confetti. Zorg voor een mooi aandenken door op een locatie naar keuze met alle huwelijksgasten samen de flower seed paper confetti uit te strooien. En kleurrijke happening voor prachtige foto’s, waar jullie nog lang plezier van zullen hebben! Er zullen namelijk prachtige bloemen uit deze zaadjes groeien. Gelijk een leuke locatie om nog een after wedding shoot te houden!

 

Hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor het combineren van huwelijksbedankjes met mooie trouwfoto’s? Neem dan contact op met een van de medewerkers van LocoMix. Zij helpen je graag.

 

 

Save

"Ever thine, 
ever mine, 
ever ours" 

MR BIG, SEX AND THE CITY

@anouschkarokebrand