blog home

website photographers

website

for those who believe in timeless romance &
the beauty in simplicity

WEDDINGS

Decorating the wedding sweet table: guest blog from Internet Huwelijk

Another guestblog, the last one, from Internethuwelijk.nl. Apologies for the blog being Dutch if you don’t speak the language!

Hoe kan je de wedding sweet table het mooist decoreren en vullen?

De voorbereidingen van jullie bruiloft zijn in volle gang! De meeste puntjes op de to do list hebben jullie al afgestreept en nu is het tijd om na te gaan denken over de sweet table. Jullie zijn samen vol aan het brainstormen over de invulling hiervan. Zo proberen jullie de wedding sweet table aan te laten sluiten bij jullie bruiloft thema en zijn jullie nog op zoek naar lekkere en leuke bruiloftsbedankjes om de tafel mee te vullen. In dit blog geven we diverse ideeën om de mooiste sweet table te creëren voor jullie bruiloftsgasten.

Wat komt er allemaal op de gedecoreerde tafel?

Welke thema jullie bruiloft ook draagt, de sweet table heeft altijd dezelfde basiselementen. Namelijk wedding decorations, bedankjes en hapjes. De hapjes kunnen uiteraard ook in de vorm zijn van bedankjes. Bij huwelijksdecoratie kunnen jullie denken aan bijvoorbeeld een mooi tafelkleed en slingers. Ook een etagère kan erg mooi staan als decoratie, waarop jullie de huwelijksbedankjes kunnen plaatsen! Denk bij het toepassen van kleuren vooral goed na over de thema van jullie bruiloft. Ook zonder thema kunnen jullie de sweet table echter goed aan laten sluiten bij jullie bruiloft. Trouwen jullie bijvoorbeeld in de herfst? Maak dan een echt herfstachtige tafel met oranje en bruine tinten en nepbladeren!

Bruiloftsbedankjes voor de wedding sweet table

Het meest bijpassend zijn uiteraard huwelijksbedankjes met snoepgoed. Dit maakt de gedecoreerde tafel letterlijk een ‘sweet table’. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de Linnen Love Bags? Deze jute zakjes worden gevuld met snoepgoed naar keuze en dragen een persoonlijk bedankkaartje voor jullie huwelijksgasten. Tip: Gebruik deze huwelijksbedankjes bij bijvoorbeeld een vintage bruiloft! Of zoek een mooie schaal uit en ga voor de Love Sweets, waarin zeven snoepjes verpakt zitten. Deze huwelijksbedankjes kunnen aansluiten bij werkelijk ieder huwelijksthema, want jullie kunnen zelf kiezen uit eindeloos veel ontwerpen! Daarnaast kunnen jullie alle wedding favours ook volledig personaliseren met foto’s en tekstjes. Een ander lettertype of een andere kleur? Geen probleem! In onze online tool kunnen jullie de bedankjes precies opmaken zoals jullie voor ogen hebben.

Hebben jullie nog vragen over de huwelijksbedankjes van LocoMix? Neem dan contact op met een van de medewerkers, zij helpen jullie graag!

 

 

Save

"Ever thine, 
ever mine, 
ever ours" 

MR BIG, SEX AND THE CITY

@anouschkarokebrand