Ik was 8 jaar oud toen ik op ponyles ging. Vanaf de eerste les was ik verkocht. Na een paar jaar ponyrijden op een manege, kreeg ik de kans om op een priv├ęstal te gaan rijden en daar op zaterdagen ook te helpen met de verzorging van alle paarden. 
Wat een heerlijkheid! De hele dag buiten, de hele dag met de paarden in de weer. Ik heb daar een aantal jaren op een prachtige Fries mogen rijden, Wiebe, die mijn hart vanaf dag 1 dat hij daar kwam te staan, gestolen had. 

Wiebe werd op een gegeven moment verplaatst en weer verplaatst en ik verloor hem uit het oog. Ik heb daar zoveel verdriet van gehad. Want de band die je hebt met een paard, is niet te vergelijken met iets anders. 
Na Wiebe kreeg ik voor vast een schimmel te rijden, Toon. Toon had een gebruiksaanwijzing, maar die leerde ik vrij snel te lezen :-) 

Op een gegeven moment moest ik helaas stoppen met rijden omdat ik teveel rugklachten kreeg. Het leven gaat door en paarden bleven altijd favoriet maar rijden had ik in geen jaren gedaan. Tot ik in Arizona bij de White Stallion Ranch terecht kwam voor een vakantie waar ik weer in het zadel ben geklommen. Een Western zadel dit keer! 
Ik heb mijn draai met paarden en rijden weer helemaal gevonden daar en daar mijn droompaard ook ontmoet. Een prachtige zwarte Mustang genaamd Ocho, wat een heerlijk, heerlijk paard!

Door de enorme band die ik in hele korte tijd met Ocho heb gekregen, heb ik de push gekregen om officieel met paardenfotografie te gaan starten. 
Mijn liefde voor paarden is enorm en ik vind niets mooier dan de prachtige band tussen mens en paard vast te mogen leggen en paarden ook te fotograferen zoals ze echt zijn.
Over een foto van Ocho zei iemand tegen me dat ik zijn ziel daarin had vastgelegd, dat die foto zo 100% Ocho is. 
Dat is mijn doel met mijn fotografie, de liefde vastleggen maar ook de echtheid en puurheid van een paard. 

click here for English

ABOUT
ANOUSCHKA

three

two

one

dogs

horses

essential oils

Meet the CEO's of the company: Bash & Keira. I couldn't live without dogs by my side

Need I say more? <3

I love using these gems on a daily basis. 

six

five

four

NATURE & LIGHT

Travel

cowboy boots

Nature and beautiful, natural light are great sources of inspiration for me. I love photographing in natural environments.

It's the only thing you buy, that makes you richer.

My Ariat cowboy boots are my favorites. I have multiple pairs, they are the most comfortable boots ever. When it's too hot outside, I switch them for flip flops.

My Favorites

nine

eight

seven

arizona

YOGA & PILATES

PLAID & DENIM

My happy place. I love the desert, I love the energy here and don't even get me started on how beautiful the light is and the sunsets <3

My daily ritual 5 days a week. 

I definitely like dressing up for weddings and parties, but nothing beats wearing denim and plaid. 

@anouschkarokebrand