Mijn eerste hond kreeg ik toen ik nog op de middelbare school zat. Een prachtige Cairn Terrier, een herplaatser. Officieel hebben we haar "gered" maar eigenlijk was het andersom. Want Rusty heeft mijn leven in zoveel opzichten veranderd en was aan mijn zijde tijdens grote levensveranderingen. Ze wist me altijd op te vrolijken en was er altijd voor me met haar onvoorwaardelijke liefde. Rusty was mijn alles. Toen ik afscheid van haar moest nemen, brak mijn hart in duizenden stukken... 

ABOUT
ANOUSCHKA

Toen Rusty naar Rainbow Bridge was overgegaan, kwam Keira in mijn leven. Ook weer een Cairn Terrier die ik kreeg toen ze 11 weken oud was. Ze was de stoutste pup die je je maar voor kunt stellen. Ik zat soms echt met mijn handen in het haar met haar maar ze is een ontzettend lieve meid geworden. 
Toen ik Keira net 5 weken had, kreeg ik een telefoontje van het Noodfonds van de Cairn Vereniging dat ze een hond hadden die herplaatst moest worden en waarvan ze dachten dat het een prachtige match voor ons zou zijn. Toen de dame aan de telefoon zei dat deze hond op Valentijnsdag jarig was, wat ook mijn verjaardag is, wist ik dat deze hond voor mij bedoeld was.
Zo kwam Indy in mijn leven. Indy was de meest goedaardige ziel die je je maar voor kunt stellen. 
Hij heeft tijdens zijn leven mijn ziel echt geraakt. Zo'n sterke band, zoveel liefde, zo bijzonder. 
Afgelopen jaar werd hij 17 jaar oud en een paar weken na onze verjaardag moesten we de hartverscheurende beslissing nemen om hem naar Rainbow Bridge te laten gaan. Zijn kwaliteit van leven ging ineens extreem hard achteruit en dat was niet eerlijk meer voor hem. 
Het brak mijn ziel en een deel van mijn ziel heeft hij voor altijd met zich meegenomen. 
Een paar weken voor Indy ons moest verlaten, hadden we net Bash opgehaald. Een 9 weken oude Cairn pup en zo'n enorme knuffel!
Ik denk niet dat ik de juiste woorden heb om Bash volledig te omschrijven. Ik ben zo enorm dol op hem! Hij is grappig, ontzettend trouw, een enorme knuffel en altijd bij me in de buurt. Als Ray, mijn man, Bash zoekt, dan kijkt hij gewoon waar ik ben, want daar is Bash ook. 

Honden zijn voor ons een essentieel onderdeel van ons gezin. We zijn dol op onze twee lieverds en voor ons zijn ze net zo dierbaar als kinderen zouden zijn. 

Honden fotograferen vereist enorm veel geduld maar ze vastleggen in hun element, is zo enorm leuk!

click here for English

photocredit: KT Merry and myself

three

two

one

DOGS

TRAVEL

OLIVE TREES

De CEO's van ons bedrijf: Bash & Keira. Ik kan me geen leven zonder honden voorstellen.

Het enige wat je koopt, waar je rijker van wordt.

Ik denk dat het door het feit komt dat ik fine art fotograaf ben, maar ik ben dol op olijfbomen. Ik moet ze altijd fotograferen.

six

five

four

NATURE & LIGHT

TEA

cowboy boots

De natuur en prachtig, natuurlijk licht zijn grote bronnen van inspiratie voor me.

Ik drink geen koffie, maar ben dol op thee. Biologische thee met citroen of vanille zijn favoriet.

Mijn Ariat cowboy laarzen zijn mijn favoriet. Ik heb meerdere paren. De meest comfortabele laars ooit! In de zomer ruil ik ze tijdelijk in voor teenslippers. 

My Favorites

nine

eight

seven

HORSES

YOGA & PILATES

PLAID & DENIM

Ik heb jarenlang paard gereden en ben nog steeds dol op deze prachtige dieren. Ik hoop dit jaar weer frequenter in het zadel te kunnen kruipen!

Mijn dagelijkse ritueel.

Ik hou ervan om leuk gekleed naar een feestje of bruiloft te gaan, maar niks gaat boven mijn spijkerbroeken en plaid shirts. Een cowgirl at heart dus! 

@anouschkarokebrand